Vill du hyra kontor? Få information om de totala kostnaderna för hyrning av kontor: Se aktuella priser i StockholmGöteborg och Malmö 

Kontorslokaler i Göteborg Uthyres

Kontorsuthyrning är en bransch som växer i Sverige. Det kan vara oerhört svårt att få en överblick över både priser för uthyrning och de totala kostnader för att ha kontor (se vår guide "Omkostnader för kontorslokaler").

Kunskap är allt

Att ha kännedom för marknaden är mycket viktigt oavsett vilken bransch det är fråga om. På det viset kan du säkerställa att har gjort det bästa valet. Kontorsmarknaden i Sverige och i hela världen ändras konstant och därför är det viktigt att hålla sig uppdaterad. För ett antal år sedan var det möjligtvis bäst att hyra ett traditionellt kontor så nära centrum som möjligt. Idag är det fler och fler företag som väljer att ha sin verksamhet i andra typer av kontor. Det har blivit mer populärt med kontorshotell som präglas över konceptet co-working.

Kontorshotell — den senaste kontorstrenden

Kontorshotell har blivit en super trend i hela Sverige. Allt fler företag väljer att hyra in sig i ett kontorshotell oavsett om det är en enkel arbetsplats, ett kontorsrum eller flera våningar. Många företag väljer detta alternativ då de skapar större gemenskap. Allt fler lämnar sina hemmakontor för att hyra en arbetsplats i ett kontorshotell. På det viset kan företagarna skilja på hemma och arbetet. Företag som hyr in sig i ett kontorshotell kan fokusera på sitt kärnverksamhet i kontorsrummet och samtidigt byta idéer och nätverka med grannarna vid lunch och fika pauserna. Läs mer om kontorshotell här.

Kontorsmarknaden i hela Sverige

På nedanstående tre sidor hittar du en beskrivning av marknaderna för kontorsuthyrning i Stockholm, Göteborg och Malmö. Där hittar du bland annat konkreta siffror för aktuella prisnivån för kontorsuthyrning i de områdena.

Om du har ytterligare frågor om marknaden för kontorsuthyrning så är du välkommen att skriva till oss.

Lediga kontorshotell i hela Sverige

I jämförelse med traditionella kontor finns det stora fördelar med kontorshotell:

  • Möblerade kontor från 15 m2
  • Hyresavtal från 1 vecka
  • Tillgång till konferensrum

Allt du behöver veta när du ska hyra eller uthyra kontor hittar du här.