Vill du hyra kontor? Få information om de totala kostnaderna för hyrning av kontor: Se aktuella priser i StockholmGöteborg och Malmö 

Vill du hyra ett virtuellt kontor?

Ledigt virtuellt kontor i Stockholm

Virtuella kontor eller traditionella kontorslokaler?

Är du intresserad av att hyra ett kontor? Ibland kan det vara svårt att bestämma sig vilken typ av kontorslokal man ska hyra. Nu förtiden finns det många olika alternativ till de traditionella kontorslokaler såsom att hyra ett kontorsrum i ett kontorshotell eller virtuella kontorslokaler. Något som gör det svårt för företag att bestämma sig över vilken slags kontorslokal som de borde hyra. 

Nedanför hittar du fördelar och nackdelar för hyrning av virtuella kontor:

Virtuella kontor. Vad är det? 

Ett virtuellt kontor skiljer sig från ett vanligt kontor på en mängd olika sätt. När man hyr ett virtuellt kontor så hyr företag en adress och en rad tjänster. I stället för att hyra ett kontorsrum i ett kontorshotell där företaget hyr en del av fastigheten och får tillgång till diverse service tjänster så får man som virtuell hyresgäst tillgång till service tjänster såsom posthantering, reception m.m. men inte ett fysiskt kontor. Det innebär att företag som behöver ett kontor i en specifik stad eller land kan i dagsläget ha möjlighet till det utan att ansätta nya anställda eller genom att flytta nuvarande anställda. Något som skapar stor flexibilitet när det kommer till uthyrning och hyrning av kontorslokaler. 

Varför välja ett virtuellt kontor? 

För den som är intresserad av att hyra en kontorslokal bör känna till marknaden för kontorslokaler och alla olika möjligheter de har. Att hyra en traditionell kontorslokal har fördelar såsom integritet. Dessutom har man oftast mer flexibilitet inom möblering och tillgång till kontorslokalen. Fördelar med att hyra kontorsrum i ett kontorshotell är att man som hyresgäst slipper bekymmer som inköp av material, möblering m.m. samtidigt som man får tillgång till en rad olika service tjänster. Att hyra ett virtuellt kontor har också sina fördelar. 

Den största fördelen med att hyra ett virtuellt kontor är att det är en perfekt lösning för företag som behöver ha ett kontor på en specifik plats och samtidigt slippa ansätta nya anställda eller flytta nuvarande anställda dit. Som hyresgäst av en virtuell kontorslokal får du tillgång till en adress som oftast är mycket eftertraktad och attraktivt. Dessutom ingår oftast service tjänster såsom telefonpassning och diverse receptiontjänster. Dessutom ingår det också tillgång till de gemensamma utrymmen såsom konferensrum och mötesrum m.m. Något som företag använder mycket när de ska besöka sina virtuella kontorslokaler och ha med sig gäster. Som virtuell hyresgäst får du alltså tillgång till gemensamma utrymmen, eftertraktad adresser och en mängd olika service tjänster och allt till ett mycket billigare pris än kontorsrum och kontorslokaler kan erbjuda. Därför sparar du och ditt företag mycket genom att hyra ett virtuellt kontor i stället för ett kontorsrum i ett kontorshotell eller en vanlig kontorslokal.

Hitta ditt nya virtuellt kontor redan idag. Här hittar du virtuella kontorslokaler i hela Sverige.

Lediga kontorshotell i hela Sverige

I jämförelse med traditionella kontor finns det stora fördelar med kontorshotell:

  • Möblerade kontor från 15 m2
  • Hyresavtal från 1 vecka
  • Tillgång till konferensrum

Allt du behöver veta när du ska hyra eller uthyra kontor hittar du här.