Virtuellt kontor & företagsadress i Stockholm

Att ha ett virtuellt kontor och en företagsadress i Stockholm har många fördelar för företag som vill etablera en närvaro i huvudstaden utan att behöva teckna dyra kontrakt och ha en fysisk kontorsplats. Med en företagsadress kan ditt företag dra nytta av en attraktiv adress, posthantering och tillgång till mötesrum vid behov.

Vad är ett virtuellt kontor?

Ett virtuellt kontor gör det möjligt för företag att ha en bra adress och tillgång till administrativa tjänster, som posthantering, utan att behöva ha ett riktigt kontor. Lösningen är väldigt populär för småföretagare, frilansare och start ups som vill ha en central adress men slippa de höga kostnaderna för att hyra och underhålla ett kontor.

Fördelarna

Det finns flera fördelar med en företagsadress då det är en flexibel och konstandseffektiv lösning som kan bidra till att förbättra företagets framtoning och underlätta administrativt arbete.

 • Virtuellt kontor ger företag tillgång till attraktiva och centrala adresser
 • Posthantering som kan vidarebefordras till en annan adress eller skannas
 • Telefonservice där samtal besvaras och meddelanden vidarebefordras
 • Tillgång till mötesrum för att träffa kunder eller hålla affärsmöten
 • Tjänster som sekreterare, bokföring och IT-support finns ofta

Här kan du skaffa en företagsadress

Vi listar fyra företag som erbjuder företagsadresser och virtuella kontor på flera olika platser runt om i Stockholm. Alla erbjuder även möjlighet att hyra kontor över dagen eller ett kontor under kortare perioder.

Quickoffice

Hos Quick Office finns möjlighet att teckna en virtuell företagsadress och få posten till en central adress i Stockholm. Passar företag som har en adress på en annan plats i Sverige eller utomlands då man kan hämta posten själv eller få den vidarebefordrad. Ni får en egen entréskylt, en postbox och internetuppkoppling för att kunna stanna och jobba.

 • 3 månaders uppsägningstid
 • Kostar från 449 kronor per månad
Kontakta Quick Office

City Office

City Office har företagsadresser i World Trade Center I Stockholm, en flexibel lösning för dig som inte behöver ett fast kontor. Du får tillgång till tjänster som personlig telefonsvararservice, posthantering och möjlighet att boka mötesrum eller kontor vid behov för ett förmånligt medlemspris.

 • Kostar från 2800 kronor i månaden
Kontakta City Office

Hagalunds Kontorshotell

Hagalunds har sitt virtuella kontor i Hagalunds industriområde i närheten av Karolinska och Solna Centrum. Som hyresgäst får du tillgång till posthantering, egen adress, tillgång till skrivare, två stora konferensrum, fyra mötesrum och alla gemensamma ytor.

 • Kostar från 1500 kronor per månad
Kontakta Hagalunds

Regus

I Solna hittar du Regus virtuella kontor med företagsadress på ett väldigt bra läge. De sköter administrativa tjänster som att svara i telefon, hanterar din post och har tillgång till konferensrum och skrivbord om du behöver besöka kontoret för att arbeta.

 • Du tecknar avtal på 24 månader
 • Kostar från 850 kronor i månaden
Kontakta Regus