Kontorsstädning Göteborg

Bäst kontorsstädning i Göteborg kan vara svårt att hitta med så många städföretag. Den stora konkurrensen gör också att det tyvärr finns lite skumma företag som dyker upp då och då. Därför har vi tagit fram en lista på de 3 bästa städföretag som erbjuder kontorsstädning i Göteborg. Vi har valt de som för sitt pris erbjuder bäst service och goda villkor för sina anställda.

50-Femme

Betyg 5.0

50-Femme är en ledstjärna i branschen kontorsstädning Göteborg. De jobbar hårt för att skapa rättvisa villkor till sina anställda för att bidra till kvinnors ekonomiska självständighet. Bland annat genom att sätta 25 % högre lön än vad som är avtalsenlig standard för städerskor. Trots detta är de ändå oerhört konkurrenskraftiga i priset. Hos 50-Femme är de mycket måna om att erbjuda en trygg service och de strävar efter att du alltid ska få samma städerska som du är nöjd med. De kan erbjuda fasta månadsavgifter men är öppna för att anpassa kontorsstädningen efter dina villkor och behov. På sin sida har de ett verktyg där du lätt och smidigt kan få fram en offert. Kontorsstädning ska alltid kunna anpassas efter dina villkor och det gör 50-Femme med bravur.

Pris: 420 kr per timme

Städmyran i Väst

Betyg 4.4

Städmyran i Väst kan erbjuda i princip alla städtjänster du kan tänka dig. De har skapat ett koncept med riktlinje på så kompetent och dedikerad städpersonal som möjligt och därav kan de erbjuda tjänster från skolstädning till kontorsstädning. De har välutbildad personal och trygga försäkrings och ansvarsprinciper vilket gör dem till ett tryggt val. De har också en mängd tilläggstjänster som du kan få hjälp med. Så som fönsterputs, avfrostning av kyl och frys, leverans av förbrukningsmaterial och mycket mer.

Pris: från 390 kr per timme (minsta debitering 3 timmar)

Städlejonet KB

Betyg 4.3

Städlejonet driver hela sitt företag med städglädje, i sitt eget arbete men också som mål att du som kund ska vara glad över hur välstädat det är efter dem. De är väldigt flexibla med tider och de tjänster de utför. De tar själva upp exemplet att de kan erbjuda allt från akutbud och sortering av förråd om du som kund begär det. De siktar på att göra dig helnöjd på alla sätt då de arbetar mot att ha kunder på lång sikt och bygga upp trygga relationer för alla parter.

Pris: 360 kr per timme (minsta debitering 3 timmar)

Pris för kontorsstädning Göteborg

Priset för kontorsstädning i Göteborg börjar på ca 350kr / timme och går upp därifrån beroende på företag och hur avancerad städningen är. Det finns såklart möjlighet att förhandla fram ett fast pris och då blir avgiften varje månad mycket mer stabil och det blir enklare för alla parter att rapportera in arbetet. Fast pris är vanligen något dyrare i längden än timpris men det blir inga oförutsedda avgifter om städningen skulle ta extra lång tid någon vecka.

Valmöjligheten att anlita städhjälp, timbaserat eller genom ett fastpris, finns att tillgå beroende på vilket företag du anlitar. Det är viktigt att förutsättningarna tydligt diskuterats innan samarbetet påbörjas för att undvika missförstånd. En avgörande prisfaktor handlar oftast om städarnas villkor som varit en mycket debatterad fråga.