Hyra kontor för en dag i Stockholm

Är du på resande fot eller ofta jobbar hemma kan hyra ett kontor för en dag vara en bra lösning. Du slipper binda upp dig på långa hyreskontrakt men du får ändå tillgång till ett kontor med allt du kan behöva på som skrivare, material och mötesrum.

Du upptäcker snabbt alla fördelar med att hyra ett kontor för en dag som den stora flexibiliteten, det är billigare, tillgång till snabbt internet, lounge med kaffe och du får möjlighet att nätverka med andra i samma eller liknande branscher och kan få bra kontakter.

Offices on demand i Stockholm

I Stockholm finns det gott om alternativ för dig som vill hyra ett kontor för en dag. Vi har samlat de bästa alternativen i huvudstaden som du kan boka för möten, workshops eller ha som din arbetsplats över dagen.

Quickoffice

Quickoffice erbjuder en lösning som de kallar för Office on demand i Stockholm vilket innebär att du hyr ett kontor för en dag som är fullutrustat med modern utrustning. Perfekt för dig som vill kunna boka in dig på en kontorsplats när det passar dig för att ta viktiga möten och liknande. Du bokar enkelt via deras app eller hemsida och de har lösningar både om du vill sitta ensam eller med en grupp.

Boka dagskontor hos Quickoffice

United Spaces

På fyra adresser i Stockholm hittar du United Spaces lokaler som ger dig möjlighet att hyra ett kontor över dagen. Med ett dagspass får du tillgång till deras lounge och alla gemensamma utrymmen med skrivbordsplatser i ett öppet kontorslandskap. Det ingår alltid kaffe och te, snabbt Wifi, bra service och självklart möjligheten att nätverka.

Boka dagskontor hos United Spaces

Regus

Hos Regus hittar du flexibla dagskontor som är privata, med stabilt WiFi och du kan sätta igång med arbetsdagen direkt när du är på plats. Det finns möjlighet att boka kontorsrum eller skrivbord över dagen, tillgång till konferensrum och möbler som är anpassade för att arbeta i. Behöver du inte kontoret hela arbetsdagen kan de hyra ut platsen per timme.

Boka dagskontor hos Regus

WeWork

Hos WeWork blir du medlem för att kunna använda deras tjänster, du registrerar dig via deras app eller hemsida och de har kontor på mer än 300 platser i världen. Du kan boka delad arbetsplats eller privat kontor för en dag och du bokar mötesrum per timme. Väljer du delade utrymmen får du tillgång till lounger, telefonrum och obegränsat med kaffe under tiden du arbetar.

Boka dagskontor hos WeWork

The Park

Tha Park har kontor på flera centrala adresser i Stockholm där du kan boka en kontorsplats över dagen. Deras fokus är att skapa kreativa och inspirerande kontor som är perfekta för egenföretagare, start ups och frilansare som vill ha en plats att jobba, nätverka och ta möten på. När du arbetar på Tha Park får du gratis kaffe och bra rabatter i deras café.

Boka dagskontor hos The Park

Easy Offices

Easy Offices erbjuder kontor i hela världen, även Stockholm, de har dagspass som innebär att du kan välja vilken typ av kontor du vill hyra över dagen. På deras moderna kontor ingår alltid extra rum för möte, snabbt internet och bemannade receptioner om det uppstår frågor under arbetsdagen. Du bokar enkelt via deras hemsida och kan ofta besöka kontoret redan samma dag.

Boka dagskontor hos Easy Offices

iOffice

iOffice har kreativa kontor som är enkla att trivas på, de erbjuder varje morgon en stor frukostbuffé och riktigt gott kaffe. Deras kontor ligger centralt i Stockholm på adresser som Sveavägen, Vasagatan och Kungsgatan. De arrangerar ofta event, after works och flera av deras lokaler har gym. De skapar unika lösningar som kan anpassas efter just dina behov.

Boka dagskontor hos iOffice

Hygglo

Hygglo är ett företag som låter privatpersoner hyra ut sina prylar och fordon men även kontorsplatser för en dag eller längre. Det finns flera som hyr ut kontor över dagen och du tar själv kontakt med personen som hyr ut kontorsplatsen genom Hygglos hemsida, det kostar cirka 800 kronor per dag men exakt vad det kostar bestämmer personen som hyr ut. Du är alltid försäkrad för skador som uppgår till 30 000 kronor, utan självrisk.

Boka dagskontor hos Hygglo

Hur mycket kostar dagspass på coworking?

Priset brukar börja på runt 250 kronor per dag för att hyra ett kontor eller kontorsplats över dagen men det varierar beroende på vad som ingår, det kan vara både billigare och dyrare.

Behöver du inte boka en hel arbetsdag finns det möjlighet att boka coworking-platser eller mötesrum per timme. Det blir dyrare timpris jämfört med en heldag och priset startar ofta runt 50–100 kronor per timme men kan fortfarande vara ett bra alternativ om du bara behöver platsen för ett kort möte.