Kontorshotell Malmö

Ett kontorshotell erbjuder dig och dina medarbetare en skalbar möjlighet att hyra en eller flera kontorsplatser i delar av en fastighet. Detta är något som ökat lavinartat i popularitet senaste åren. Här kommer en effektiv summering på allt du behöver veta om kontorshotell i Malmö. Allt från pris, lediga kontorslokaler och topplistan som hjälper dig välja rätt arbetsplats.

Kontorsplats Malmö

Det finns mycket att tänka på när ditt företag expanderar samtidigt som medarbetare idag ställer högre krav på sin omgivning kring arbetsplatsen och kontorshotell. Malmö är en stad där konceptet kontorshotell har fullkomligt exploderat under de senaste åren. Är du intresserad av att hitta lediga kontorslokaler i Malmö, finns nedan kontorshotell med lediga lokaler. Läs vidare för att se vilka som toppar listan.

Quick Office kontorshotell Malmö

Betyg 4,8

Sedan 90-talet har Quick Office varit aktiva inom företagshotell och har därför en enorm erfarenhet, vilket resulterat i förstklassiga kontorshotell. Malmö och Stockholm är två städer där det erbjuds flexibla och moderna arbetsplatser. Till den som söker ett inspirerande kontor i Malmö är detta ett bra val. Några utav anledningarna till att Quick Office så tydligt toppar listan är tack vare den högra servicenivån som ger ett personligt intryck i kombination med fina kontorslokaler.

Pris: 1 000 – 4 500 kr per månad

United Spaces kontorshotell Malmö

Betyg 4,5

United Spaces i Malmö erbjuder dynamiska kontorshotell anpassade för dagens entreprenörer och företag, belägna i Studiohuset – en av stadens mest attraktiva adresser nära Universitetet och Centralstationen. Med över 2000 medlemmar främjar United Spaces kreativitet, innovation och samarbete genom moderna och välutrustade arbetsplatser. Dess centrala läge försäkrar enkel tillgång till Malmös affärsmöjligheter. Tack vare sitt engagemang för hög servicenivå och en inspirerande miljö, har United Spaces snabbt blivit en uppskattad plattform för både start-ups och etablerade företag.

Pris: 3 695 – 4 695 kr per månad

Wihlborgs Malmö

Betyg 4,7

Wihlborgs är marknadsledande i Öresundsregionen med många möjligheter i Malmö. Deras kontorshotell erbjuder flexibla och moderna arbetsplatser i centrala Malmö, Dockan och snart även i Hyllie. Dessa faciliteter omfattar allt från co-working spaces till privata kontor i olika storlekar, alla möblerade och utrustade med nödvändiga faciliteter. Hos Wihlborgs kan man njuta av en kreativ och inspirerande arbetsmiljö, tillsammans med utmärkta pendlingsmöjligheter och hög flexibilitet. Genom att förvalta sina egna fastigheter säkerställer de närhet till sina kunder. Välkommen att boka en visning med dem i Malmö!

Pris: Behöver åtgärdas

Vasakronans lediga kontor i Malmö

Betyg 3,9

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med över 170 fastigheter varav många kontor i Malmö. Här erbjuds möjligheten att hyra kontor traditionellt snarare än det mer moderna alternativet som kontorshotell. Många lyfter fram det breda utbudet av lokaler som Vasakronans främst konkurrensfördel vilket också speglas på deras hemsida där urvalet är enormt. Här hittar du garanterat det du letar efter om du är ute efter att hyra en kontorslokal.

Pris: 5 000 – 7 500 kr per månad

Vad kostar kontorshotell i Malmö?

Snittpriset på kontorshotell i Malmö ligger från 995 - 5 000 SEK per månad per kontorsplats.

Kontorshotell, även kallat företagshotell, i Malmö är ett prisvärt och inspirerande alternativ till det traditionella alternativet att hyra en hel lokal. Det erbjuder dessutom flexibiliteten att enkelt kunna addera kontorsplats vid expansion. Priset för ett kontorshotell varierar beroende på dina behov. Ni kan hyra Coworking spaces betydligt billigare med en prisbild som startar under tusenlappen.

Hyra kontor Malmö - Pris

Priset för att hyra kontor i Västra Hamnen ligger på 1 750 - 2 350 SEK hyra i kvadratmeter per år medan att hyra kontor vid Triangeln ligger runt 1 650 - 2 150 SEK och samma prisbild gäller för lediga kontor i Inre hamnen. Kvadratmeterpriset för kontor i Malmö påverkas givetvis av dess läge och är främst något du bör förhålla dig till om du letar efter lediga kontorslokaler och ännu inte blivit såld på konceptet med kontorshotell.

Utbudet för lediga kontor i Malmö är stort med kontorsytor från 40 – 4 000 + kvm.

Priserna är inhämtade från offerter från olika aktörer som tillhandahåller kontorslokaler.

Hitta Kontor i Malmö

Letar du efter lediga kontor i Malmö och är intresserad av att hyra en lokal kan du vända dig till någon av följande aktörer:

Objektvision

Objektvision har uppemot Sveriges största utbud av lediga lokaler. Så letar du efter kontor i Malmö har du ett tryggt företag att vända dig emot. Eftersom objektvision varken hyr eller säljer sina egna projekt gör det dem till en helt oberoende aktör mellan annonsör och hyressökande. Genom att registerna sig via deras hemsida får du som sökande tillgång till användarvänliga funktioner som hjälper dig filtrera och hitta rätt i fastighetsdjungeln. Har du inte tid att leta så kan du dessutom anmäla intresse för nyhetsbrev som ständigt ger dig inblick i artiklar och statistik, chansen till unika objekt och allmänna nyheter rörande fastighetsmarknaden.

Lokalguiden

Lokalguiden har varit aktiva sedan tidigt 90-tal men är till skillnad mot tidigare nämnda bolag inte ett fastighetsföretag utan är en oberoende fastighetsbildning som samlar många intressanta objekt för dig som letar kontor. Malmö är en av städerna med högst antal objekt utlagda så här finns ett stort utbud. Lokalguiden har många fina utmärkelser att lyfta fram. För bara några år sedan blev de framröstade som en av fem bästa söksidor tillsammans med bland annat Hemnet.se. Detta gör Lokalguiden till ett smidigt val när du är på jakt efter en unik kontorslokal.

Klövern

Klövern urskiljer sig från de flesta fastighetsbolagen genom att lyssna på kundens behov i stället för att sälja en färdig produkt. Genom att anställa lokalt förankrade medarbetare så erbjuds lokalkännedom vilket också främjar miljön och hållbarhet. Andra initiativ i samma riktning är deras satsning på elbilar som många av deras fastigheter har att erbjuda. Ett koncept som bygger på gemensamt bilägande av hyresgästerna men kräver därför planering vid anspråk på användandet.

Balder

På knappt 20 år har Balder blivit en av Nordens största aktörer inom fastigheter. Största fokuset ligger i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö men har även täckning i stora delar av landet. Vill du blicka bort från Sverige finns dessutom Balder i Skandinavien och marknader som Tyskland, Storbritannien och Grekland. Utöver kontor och bostadsrätter hittar du även lediga parkeringsplatser via hemsidan.

Kontorsstädning Malmö

Kontorsstädning är en viktig del av att upprätthålla en produktiv och hälsosam arbetsmiljö. Med en rad professionella städfirmor som erbjuder kontorsstädning i Malmö, är det enkelt att hitta en tjänst som passar just ditt företags behov. Oavsett om du driver ett litet start-up-företag eller en stor organisation, är regelbunden och noggrann städning avgörande för att medarbetarna ska trivas och prestera sitt bästa. Det handlar inte bara om att hålla ytor rena, utan också om att skapa en arbetsplats där alla känner sig välkomna och motiverade.

Optimera ditt kontor i Malmö med rätt inredning

När du har funnit den perfekta kontorsplatsen i Malmö, oavsett om det är genom ett kontorshotell eller traditionell lokalhyra, är nästa steg att skapa en inspirerande och funktionell arbetsmiljö. Rätt inredning kan göra underverk för arbetsprestation och välbefinnande. Läs våra bästa råd om hur du kan inreda kontor på jobbet för att uppnå en arbetsplats där både kreativitet och produktivitet flödar. Från färgval till möblering, varje detalj spelar en roll i att skapa den optimala kontorsmiljön.