Kontorsstädning Stockholm

Ett populärt val hos många företag är att välja städbolag som kan ta ett helhetsgrepp om flertalet kontorstjänster. Väldigt ofta lyfts SOL fram som en bred och erfaren aktör som utöver kontorsstädning i Stockholm även kan hyra ut växter, kaffemaskiner och förbrukningsmaterial. Genom sin satsning på välutbildad personal, sitt ansvarstagande och fokus på miljön så garanteras en tjänst av högsta klass.

Julias Städservice

Betyg 4.5

Julias Städservice erbjuder engagerade städare med lång erfarenhet av kontorsstädning i Stockholm. Här kan du ta del av skräddarsydda städupplägg efter dina önskemål samtidigt som du får garanti på konstorsstädningen. Slipp onödiga bindningstider och dolda priser när du bokar kontorsstäd i Stockholm med Julias Städservice.

Pris: från 282 kr per timme

Stockholms Städsystem

Betyg 4.5

Stadsystem.com kan du begära ut en städoffert för att få reda på priset för din kontorsstädning i Stockholm. Det räcker att du lämnar namn, e-post och telefonnummer för att få återkoppling inom 24h. Sedan kan du smidigt och enkelt boka kontorsstäd, anpassat efter just ditt kontor.

Pris: Beställ en städoffert

SOL Faciliy Services

Betyg 4.5

Sol Facility Services erbjuder professionell kontorsstädning i Stockholm och dess omkringliggande områden. Deras kontorsstädningstjänster är både effektiva och miljövänliga och kan anpassas efter varje kontors unika behov och förutsättningar, oavsett om det är små eller stora lokaler.

Pris: Skicka offertförfrågan

Kontorsstädning till ett fast pris

Pris för kontorsstädning i Stockholm ligger från ca 280 SEK per timme och uppåt beroende på omfattning av städningen och ytan. Säkerställ alltid ett fast pris för er städhjälp. Priset kan variera kraftigt mellan många aktörer.

Kontorsstädning ska vara enkelt

Vanligtvis står städföretag för nödvändigt material och maskiner, det som krävs från er är el och vatten för att möjliggöra kontorsstädning. Stockholm har många städföretag som erbjuder flexibla arbetstider så att ni som företag kan uppleva en sömlös känsla av ett välstädat kontor alla arbetstimmar. Med andra ord krävs det en säker nyckelöverlämning och avtalade städtider sen sköter städbolaget resten.

Att tänka på när du beställer städtjänst

Här kommer ett par snabba exempel på de viktigaste sakerna att tänka på när du beställer kontorsstädning. På vår sida: Kontorsstädning finns det fler tips och trick samt en checklista av frågor ni kan ställa till städföretagen.

  • Nycklar och larm
    Tänk på att det är viktigt att ha koll på sina extranycklar. Kolla upp företaget policy angående hantering av nycklar och larmkoder. Det kan vara smart att lämna ut en specifik larmkod som endast används av städbolaget, på det sättet kan du enkelt se vilka tider de kommer och går.
  • Vad ingår i städningen?
    Det är bra för alla parter att förbereda en detaljerad lista på särskilda önskemål för att ge städarna bästa möjliga förutsättningar. Både för att alla parter ska vara överens om vad som ska göras och för att underlätta om det inte är samma städare, exempelvis ifall att händer att en städare vikarierar eller liknande.