Hyra vattenautomat till kontoret

En vattenautomat ser till att det är lätt för medarbetarna att dricka vatten. Att främja vattendrickande kan bidra till bättre välmående och ökad produktivitet på kontoret eller arbetsplatsen. I den här artikeln kan du läsa om olika typer av vattenmaskiner, vilka fler fördelar det finns och hur mycket det kostar att installera en vattenautomat.

Att hyra en vattenmaskin

Att ha en vattenmaskin är som allra viktigast på platser där det ofta samlas mycket personer utan att vatten finns i närheten. Ett konferensrum, mötesrum eller på kontoret är platser där automaten är extra viktig.

Beroende på vilken typ av vattenautomat man väljer kan man få kylt vatten, kolsyrat vatten eller till och med andra drycker. Billigast är såklart en vattenbehållare utan kylsystem eller andra funktioner men även det brukar uppskattas när det är långt till närmsta vattenkran.

Hitta företag som hyr ut

Det finns flera företag som hyr ut vattenmaskiner till bra pris. Generellt sett varierar inte priserna så mycket. Det man istället bör jämföra är huruvida service och underhåll ingår när man hyr vattenautomaten.

Företag som Monteriva, SOL, Waterlogic och Torebrings är kända aktörer men vi rekommenderar ändå att läsa genom varje erbjudande för att hitta den bästa dealen.

Kostnad

När det gäller att hyra en vattenmaskin till ditt kontor, beror priset på antalet anställda, vilken typ av maskin du önskar och hur lång hyrestid du väljer. En grundläggande maskin kan kosta från runt 200 kronor i månaden, medan mer avancerade maskiner kan kosta upp till 500 kronor i månaden. Det finns också lösningar för att hyra ett helt vattenköksutrustning, som kan kosta från runt 500 kronor i månaden eller mer.

Om du väljer att hyra en vattenmaskin till ditt kontor bör du jämföra priser mellan olika leverantörer för att få det bästa erbjudandet. Du bör också ta reda på om det finns några extra avgifter, såsom installation eller transportavgifter, som kan tillkomma.

Fördelar med att hyra en vattenautomat

Att ha en vattenautomat på kontoret eller mötesrummet har flera fördelar och att hyra är en bra lösning. Här är varför vi rekommenderar att hyra istället för att köpa en:

  1. Prisvärt: Att hyra en vattenmaskin är betydligt billigare än att köpa en ny maskin. Dessutom sparar man tid då man slipper underhåll och service.
  2. Förbättrad produktivitet: Genom att erbjuda anställda tillgång till rent och kylt vatten kan man hålla dem hydrerad och uppmuntra till högre produktivitet.
  3. Enkel installation och underhåll: En vattenmaskin är mycket enkel att installera och kräver minimal underhåll. Det är också enkel att byta ut vissa komponenter om det behövs.