Kontorshotell Lund

Letar du efter en flexibel och inspirerande arbetsplats i Lund? Kontorshotell erbjuder moderna lösningar för företag av alla storlekar. I en stad som Lund, med dess rika innovationsklimat och närhet till universitet och forskning, finns det många alternativ för dig som vill hyra kontorsutrymme.

Hyra kontor i Lund

Känner du dig överväldigad av alla alternativ när det kommer till att hyra kontor i Lund? För att underlätta ditt val har vi valt ut tre företag som erbjuder flexibla och moderna kontorslösningar!

Wihlborgs

Wihlborgs Fastigheter erbjuder flexibla och moderna kontorshotell i Lund som passar både egenföretagare och större företag. Belägna i den innovativa miljön vid Ideon Science Park, erbjuder de både möblerade och omöblerade kontorslösningar med ett all-inclusive-koncept. Med ett fokus på att främja nätverkande och kunskapsutbyte, skapar Wihlborgs en inspirerande arbetsmiljö där företag kan växa och utvecklas. Området är lättillgängligt med spårvagn, cykel och bil, vilket gör det enkelt att pendla till och från kontoret.

Det här ingår:

 • Flexibla hyresavtal
 • Fullt möblerade kontor
 • Tillgång till mötesrum och gemensamma utrymmen
 • Strategiskt läge på Ideon Science Park med goda pendlingsmöjligheter
Läs mer hos Wihlborgs Fastigheter

Genetor

Beläget i Lunds gamla sockerraffinaderi, bara några minuters promenad från Lund C, erbjuder Genetor Raffinaderiet en unik kombination av historisk charm och moderna faciliteter. Här finns coworkingytor, egna kontor och konferensutrymmen för upp till 80 personer. Anläggningen har en fantastisk innergård med växthus och arbetsplatser både utomhus och under tak. Genetor erbjuder flexibla avtal med kort bindningstid och access till alla deras anläggningar.

Det här ingår:

 • Flexibla avtal med kort bindningstid
 • Tillgång till mötes- och konferensrum
 • Frukost varje vardag
 • Stationsnära läge
Läs mer hos Genetor

Växthuset

Växthuset Gastelyckan erbjuder nya och fräscha kontorslokaler på Kalkstensvägen 2, nära motorvägen för enkel tillgänglighet. Med cirka 600 kvadratmeter yta har Växthuset 17 låsbara kontorslokaler och flexplatser, samt lunch- och fikarum. Du kan arbeta när som helst på dygnet med din egen passerkod och parkera direkt vid fastigheten. Dessutom ingår fri bokning av mötesrum på alla Växthusets kontorshotell i både Sverige och Danmark.

Det här ingår:

 • Flexibla hyresavtal
 • Gratis bokning av mötesrum
 • Fri support inom IT, juridik, försäkring och revision
 • All inclusive-hyra med el, vatten, fastighetsskatt, wifi och städning
Läs mer hos Växthuset

Så mycket kostar det

Att hyra flexibla kontorsplatser i Lund kostar runt 2 000 till 3 000 kronor per månad, vilket är idealiskt för frilansare och småföretagare som behöver en flexibel arbetsplats. För privata kontor kan priserna variera från cirka 4 000 kronor upp till 10 000 kronor per månad eller mer, beroende på storlek och plats.

Skillnad på Coworking space och kontorshotell

Coworking spaces fokuserar ofta på gemenskap och samarbete. De har vanligtvis en öppen planlösning där individer från olika företag och branscher arbetar tillsammans. Här finns en stark betoning på nätverkande och sociala aktiviteter, vilket gör det till en idealisk miljö för frilansare, entreprenörer och småföretagare som vill knyta kontakter och samarbeta.

Kontorshotell erbjuder mer traditionella kontorsutrymmen med privata kontor och mötesrum. De är ofta utformade för företag som behöver en fast arbetsplats men vill behålla flexibiliteten i sina hyresavtal. Kontorshotell erbjuder vanligtvis fler bekvämligheter som receptionstjänster, städning och teknisk support, vilket gör dem lämpliga för företag som söker en professionell arbetsmiljö med full service.

Fler kontorsplatser runt om i Skåne

För dig som letar efter kontorshotell i Malmö finns det flera alternativ att välja mellan. Här hittar du flexibla arbetsplatser med moderna faciliteter och centrala lägen, perfekt för både små och stora företag. Få även tips på kontorshotell i Helsingborg med bra lägen och alla nödvändiga bekvämligheter.